Jadi Sebahagian Komuniti Usahawan Yang Sentiasa Maju.

 

Sebagai Ahli, Anda Diberi Akses PERCUMA Seumur Hidup Serta Konsultasi Untuk Mengaplikasinya ATAU Sertai Kami & Dapatkan LEBIH Kelebihan Komuniti.

 

INFO LANJUT

Servis Komuniti

Mobile App 'MyTrueDonation'

Menghimpunkan persatuan dan badan kebajikan yang berdaftar bagi memudahkan ahli serta orang ramai melihat maklumat seterusnya memudahkan pembayaran derma TERUS kepada pihak tersebut. Selain itu, ahli komuniti yang layak sahaja boleh meletakkan pautan kedai 'online' serta FB masing-masing kerana aplikasi ini DITAJA oleh para ahli komuniti.

Keahlian Koperasi KO-UMMAH

Servis ini merupakan PILIHAN sahaja dan tidak wajib. Kerjasama ini menjadikan yuran keahlian komuniti dapat DISIMPAN di koperasi ini seterusnya memberikan pulangan dividen tahunan yang amat tinggi kepada setiap ahli. Selain itu, terdapat juga beberapa kelebihan lain terutamanya dalam bentuk faedah serta diskaun dalam percetakan, pengiklanan dan banyak lagi.

Pelbagai Produk Premium

Pilihan Produk Premium memberikan Akses Premium kepada ahli komuniti. Akses termasuk pelbagai servis yang ditawarkan dalam Ultimate Marketing Formula TAPI dalam bentuk KONSULTASI yang lebih lama dan mendalam. Pilihan ini turut memberikan FREE GIFT iaitu Keahlian Koperasi & Modal Tetap PERCUMA bernilai RM230 dan banyak lagi.

Download Mobile App 'MyTrueDonation'

Dengan kelulusan dari Jabatan Kebajikan Masyarakat Malaysia, Komuniti bertindak mendapatkan persetujuan badan-badan kebajikan untuk memaparkan Logo, Foto & Info mereka di dalam aplikasi ini. Komuniti TIDAK MENGENAKAN CAJ terhadap badan kebajikan terlibat.

Memberi Sebelum Menerima


Ramai yang mahukan Kejayaan & Kekayaan tanpa Ketahui Hukum Asas yang boleh Menentukan Masa Depan seseorang. Jadikan Asas Memberi (tidak semestinya wang) Sebati Dalam Kehidupan & Perniagaan Anda.

Segalanya Di Hujung Jari


Abad Ke-21 berubah dengan pantas, samada anda mengikut arus atau Ditelan olehnya! Aplikasi ini turut menyediakan AUTO CONTENT POST iaitu profail FB setiap ahli komuniti akan menerima Post Content yang BERMANFAAT bagi membantu Promosi MyTrueSystem & Perniagaan Sendiri.

Menyimpan Sekurangnya 10%


Percayakah anda? Tidak Kira walau apa jua kerjaya atau bidang anda sekarang, anda berpotensi untuk BERJAYA seandainya anda BERDISIPLIN menabung paling sedikit pun 10% dari pendapatan bulanan anda.

Klik - Contact Us & Hantarkan Pandangan Anda Atau Sertai Kami HARI INI!

Keahlian Komuniti yang Nilainya TIADA TANDINGAN!

Sesetengah perkara boleh disediakan secara PERCUMA contohnya E-Course Ultimate Marketing Formula (USD 1,997!). Namun, manusia seringkali menganggap perkara yang diberikan percuma itu TIDAK BERNILAI!

 • Akses E-Course PERCUMA Seumur Hidup
 • PERCUMA 30 minit konsultasi
 • (OPTIONAL) MyTrueSystem post 1 content melalui FB ahli. FREE Renew Token setiap 60 hari - tujuan untuk Test Version Auto Apps.

Kami berharap ianya dapat Membantu, semoga Informasi ini telah mencukupi untuk membawa Kemajuan pada kehidupan anda. ATAU anda kini telah FAHAM & Memiliki Kesedaran yang sama seperti kami... Ayuh! Kita sama-sama praktikkan formula ini di dalam satu komuniti yang saling Memberi & Membantu! (sila login sebelum pilih)

Mulakan Hari Ini!

Basic

 • Akses SEMUA dalam Pakej FREE
 • TAMBAHAN 3 jam konsultasi
 • TAMBAHAN MyTrueSystem post 2 content (satu content produk ahli masing-masing) melalui FB ahli. FREE Renew Token setiap 60 hari.
 • TIADA Keahlian Koperasi

RM62 / bulan

Credit/Debit card/PayPal/Online & Manual payments.

Club

 • Akses SEMUA dalam Pakej BASIC
 • KEAHLIAN Koperasi Ko-Ummah (Yuran seumur hidup -RM30 & Modal Tetap- RM200)
 • FAEDAH Penyimpanan Ko-Ummah Dividen Tahunan 8%-15% (RM60 dari RM162 disimpan setiap bulan)
 • KOMISYEN Program 'Member-Get-member' (RM100 dari RM162 diberi kepada Direct Referral)

RM230 / bulan pertama

RM162 / bulan seterusnya

Credit/Debit card/PayPal/Online & Manual payments.

Premium

 • Akses SEMUA dalam Pakej CLUB
 • KEAHLIAN Koperasi Ko-Ummah (FREE)
 • FAEDAH Penyimpanan Ko-Ummah Dividen Tahunan 8%-15% (RM60 dari RM162 disimpan setiap bulan)
 • KOMISYEN Program 'Member-Get-member' (RM100 dari RM162 diberi kepada Direct Referral)

Mengikut Pilihan Produk / bulan pertama

RM162 / bulan seterusnya

Credit/Debit card/PayPal/Online & Manual payments.