Cart 0

[NAK VENDOR!] - MAJUKAN BISNES ANDA DGN KEDAI ONLINE ALA-ALA SHOPPING MALL~ TAPI DGN HARGA SEWA KASIH SAYANG JE…..!!


Nak letak produk/bisnes anda di atas talian tak?? HAMPIR 50% peniaga dari Fesbuk semuanya dah ada kedai online! Mahal? Tak sempat handle? Tak reti? Kalau anda ADA MASALAH ni... online shopping AliceWonders.com adalah cara MUDAH, SENANG & PANTAS..! .. lepas ni DUK MAIN TEPON PUN MASYUUKK..!

TEKNIK 'TAUKE2' ONLINE NI AKAN BUAT ANDA TERGAMAM!!

Anda mesti dah tgok berbagai iklan e-commerce & tips2 oleh otai mcm sifuFBads dll... semuanya sarankan supaya beralih ke kedai online... tapi TAHUKAH ANDA.. FesBuk tu pun Masyuuk!! So, JANGAN tinggal terus fesbuk anda tu! Caranya ialah... GABUNGKAN.

KAMI MENCARI 300 VENDOR YG SERIUS SAHAJA !!!

300 vendor yang akan di guide dengan mendalam bagaimana menggabungkan bisnes sedia ada atau BARU dengan AliceWonders.com yg sgt mudah menggunakan Sistem 'vendor' ni…!! Hanya dengan beberapa langkah mudah sahaja…!!

[AMARAN] -Pastikan korang seorang yang komited dan serius nak jadikan 2017 ni menjadi tahun PERUBAHAN utk bisnes anda, dan pastikan alang-alang Join Biar Menjadi 'Tauke' bukan KULI barulah korang baca seterusnya....!!

=============

APA YG GEMPAK SGT SISTEM INI?

=============

(+) *KEDAI ONLINE* - Korang akan diberikan Hak Bersama menjadi pemilik kedai online yg LENGKAP, SELAMAT & BEREPUTASI TINGGI [AliceWonders.com] - klik link utk daftar dan tonton video penerangan, selepas selesai je anda dah boleh mula gunakan sistem untuk beriklan terus.

(+) *FESBUK ADS & PELBAGAI IKLAN* - Salah satu TANGGUNGJAWAB penting sistem ni adalah utk mengendalikan PENGIKLANAN, anda jadi 'Tauke' TAK PERLU pening-pening nak buat iklan sendiri, habiskan duit je.

(+) *PELBAGAI PRODUK* - Kami jalankan sales utk para 'Tauke' tapi, anda juga boleh PAMERKAN pautan produk anda sebaik shj ia dimuatkan ke sistem. Pautan ni anda boleh tnjukkan di fesbuk, insta dll...

(+) *TEAM KONSULTAN* - Haa ni paling special.. kami tau anda TAK SEMPAT, BELUM RETI, atau mcm2 lagi halangan terutama dari kerja hakiki so, biar konsultan sepenuh masa kami yg HANDLE.

(+) *ZERO TRANSACTION* - Hasil income anda akan dibayar TERUS KE AKAUN setiap bulan~ anda dah bayar kami bulanan so TIADA CAJ transaksi yg kami ambik, semuanya hasil penat lelah anda~

(+) *MULTI-CHANNEL* - Sebaik sahaja kami muatkan produk anda di AliceWonders.com ~ ianya akan turut terpapar di Lazada, 11st Street, Facebook promoter dll. Ia PERCUMA utk digunakan tapi, setiap channel ada syarat serta kos transaksi masing-masing~ dlm 2% - 3% je.. sila rujuk info dari channel berkaitan yer~

=============

HMM... YE KE BOLEH JADI KEDAI ONLINE SEMUDAH NI???

TAK PERCAYA?? OK KAMI BAGI SPECIAL 30 DAYS FREE TRIALS.

==============

DLM 30 HARI NI ANDA BOLEH CUBA DULU TANPA BAYARAN!!

==============

Jika anda mahu teruskan selepas 30 hari, barulah dikenakan yuran!! Yuran pula adalah berdasarkan bayaran bulanan so, anda TIDAK TERIKAT dgn kontrak…….!! Yuran adalah termasuk caj kos pengiklanan & kos invois………

==============

ORAIT! SAYA DAH TAK SABAR NAK JADI 'TAUKE' NI ! BERAPA YURANNYE??

==============

BIASANYA yuran vendor ni kat tmpt2 lain mencecah RM300 sebulan~ JANGAN RISAU kami bagi RM120 je!!!

TUNGGU DULU..Special buat korang yg komited ni shj, kami nak bagi diskaun hebat lagi!! diskaun GILA2!!!

100 Pendaftaran Terawal Hanya Perlu Bayar RM60 + RM2 utk invois elektronik!!

Ya! RM62 Sahaja daftar !! RM62 Sahaja !!

ADA LAGI! Daftar sekarang utk Dapatkan E-book 'Formula Kejayaan Dlm 30 Hari' secara PERCUMA!


DAFTAR SEKARANG!

mailPELAN VENDOR ALICEWONDERS

PELAN ADALAH BERDASARKAN KOS PAKEJ PLUS SISTEM E-COMMERCE ALICEWONDERS.COM

- Yuran adalah berdasarkan bayaran bulanan, anda tidak terikat dengan kontrak

- Yuran adalah termasuk Kos Pengiklanan RM10 sahaja

- Yuran adalah termasuk Kos Invois RM2 sahaja

E-COMMERCE PLUS SYSTEM

- 0% Transaction Charges
- Unlimited Number of products
- Unlimited Images and files storages
 All standard features
✔ Themes stores
 App stores
 Multi-channel selling
 Facebook promoter
 SSL certificate
 Customer groups
 Promotions Module
 Payment gateways

RM62/sebulan (diskaun 10%)

RM682/setahun (diskaun RM62)

PERCUMA! KHAS UTK PAKEJ SETAHUN SHJ! 

SLOT VIRAL MINIMA SATU MINGGU SETIAP BULAN SEPANJANG TAHUN!!

ATAU lupakan dulu hal bayaran, daftar 30 hari PERCUMA je~


SOALAN LAZIM (F.A.Q)

1.  Berapa lamakah tempoh FREE TRIAL? Apa yang boleh dilakukan sepanjang tempoh ini?

Tempoh Percubaan adalah selama 30 hari. Sepanjang tempoh ini, anda boleh memuat-naik SATU produk dengan nama koleksi anda sendiri. Atau anda boleh meminta staf AliceWonders untuk membantu anda memuat-naik produk percubaan. Selama 30 hari, anda boleh menggunakan pautan koleksi beserta pautan individu produk anda di mana jua seperti di Facebook untuk tujuan promosi. Mintalah rakan atau pelanggan anda untuk menilai pautan yang disediakan tersebut.

2. Adakah  saya perlu memasukkan maklumat kad kredit atau membuat pembayaran pendahuluan?

TIDAK. Sebaik sahaja anda mendaftar di borang yang disediakan anda akan dibawa ke akaun peribadi di MyTrueSystem.com dan staf kami akan menghubungi anda untuk membantu anda bermula.

3. Adakah terdapat caj-caj lain  yang tersembunyi?

TIDAK. Platform yang LENGKAP tapi berpatutan ini disediakan untuk anda TANPA mengambil sebarang caj komisyen atau lain-lain bayaran selain dari keahlian bulanan yang murah sahaja. Oleh itu, kami bertanggungjawab membawa pelanggan ke AliceWonders.com BUKAN spesifik ke koleksi anda. Namun, sebahagian dari kelebihan menjadi ahli adalah kami turut menyediakan promosi secara berkala secara percuma sahaja. Kenapa percuma? Kerana jika pelanggan datang untuk membeli produk anda, besar kemungkinan mereka akan turut melihat produk-produk yang lain juga. Diingatkan ianya adalah secara berkala dan mengikut giliran vendor.

4. Bagaimanakah cara membuat pembayaran?

Salah satu kepentingan web auto-sistem MyTrueSystem.com itu adalah untuk menyediakan segala perkara, langkah demi langkah serta panduan yang diperlukan setiap hari oleh para ahli. Ianya termasuk pautan untuk anda membuat pembayaran bulanan. Selain itu, kami juga akan menghantar peringatan melalui E-MEL, SMS/WhatsApp setiap bulan.

5. Apakah cara bayaran yang diterima?

Pilihan anda adalah; (1) membuat ‘Bank-In’ secara manual di ATM ke nombor akaun yang tersedia di sistem sahaja DILARANG SAMA SEKALI bank-in kepada individu. (2) Membuat FPX ‘Online Bank Transfer’ di pautan yang tersedia di dalam sistem menggunakan Kad Kredit atau Online Transfer.

6. Bolehkah saya menghentikan keahlian  pada bila-bila masa?

YA. Anda boleh berhenti dari menggunakan platform ini pada bila-bila masa kerana anda tidak terikat dengan apa jua kontrak. Namun, ia bermakna anda juga akan dihentikan dari menerima manfaat serta kelebihan lain dari komuniti GBC. Koleksi anda akan unpublished serta-merta.

7. Adakah tersedia polisi pulangan wang?

Tiada polisi pemulangan wang sekiranya anda telah berdaftar samada sebulan atau setahun. Namun, tempoh percubaan 30 hari telah kami sediakan sebelum anda bermula.

8. Adakah diberikan diskaun pada pelan  yang tersedia?

YA! Kami memberikan potongan harga sehingga 10% bagi keahlian bulanan dan penjimatan sehingga RM108 jika anda mendaftar keahlian setahun. Bagi yang memilih keahlian setahun, terdapat juga beberapa faedah yang akan diberikan contohnya menerima tempoh promosi setiap bulan secara percuma dan lain-lain.

Sekiranya anda mempunyai lebih banyak  persoalan, sila tinggalkan persoalan anda di ruangan Bubble Chat atau terus  menghubungi kami di WhatsApp 0132571799 (Sales AliceWonders).