Cart 0


SELAMAT DATANG!

RAMAI MENYANGKA DAPAT KAYA DENGAN MEMPERDAYAKAN ORANG LAIN, AKHIRNYA DIRI SENDIRI YANG TERPEDAYA. - The Strangest Secret

Ini adalah antara petikan dari E-book 'The Strangest Secret (1956)'. Jika anda masih belum membaca e-book ini, silakan berbuat demikian hari ini juga kerana HIDUP ANDA PASTI BERUBAH selepas memahaminya! Pada awalnya E-book bernilai Rm259 ini kami berikan PERCUMA sahaja kepada semua yang berminat namun, kini tempoh promosi telah tamat dan ianya berharga RM62 sahaja. 

IA TIADA KAITAN LANSUNG DENGAN PELUANG PERNIAGAAN KAMI. 
Sila klik pautan di bawah untuk mendapatkan FREE AKSES selama 30 hari sahaja dan lihatlah sendiri sistem beserta E-book 'Formula Kejayaan Sebenar - The Strangest Secret (1956) - oleh Earl Nightingale'.

“Usahasama GBC ini merupakan perusahaan jangka panjang iaitu untuk mendapat keuntungan terus-menerus tanpa henti. Oleh itu, TIADA guna untuk berebut,berkelahi atau bersaing sedangkan KEUNTUNGAN luar biasa menunggu ANDA dan diwariskan pula kepada keluarga nanti. Paling penting adalah K.E.R.J.A.S.A.M.A” - Pengarah Urusan AliceWonders.com, Lt (B) Tengku Zamir

OBJEKTIF KEAHLIAN ALICEWONDERS

Anda disini kerana menunjukkan minat terhadap kepelbagaian produk penjagaan & kesejahteraan yang ditawarkan AliceWonders. Suatu masa dulu, laman web ini dikenali sebagai pusat jualan aksesori serta beg tangan wanita yang berpatutan. Kini, pembaharuan telah dibuat oleh pihak Admin dan sememangnya bercadang untuk kembali membawakan produk-produk tersebut kelak. Sokongan serta kerjasama dari anda amatlah diperlukan.

Sistem Keahlian AliceWonders kali ini menyediakan pelbagai kelebihan & penjimatan hebat....

Sebelum itu, berikut adalah langkah-langkah menjadi Ahli AliceWonders;

3 LANGKAH MUDAH

 • SIGN UP – Pilih untuk mendaftar menggunakan Facebook (disarankan) ATAU mendaftar secara manual di pautan yang tersedia di bawah.
 • VERIFY – Pastikan maklumat emel yang didaftarkan adalah tepat supaya kami dapat menghantar maklum-balas SERTA 'Discount Coupon' khas untuk ahli sahaja.
 • DISCOUNT – Setiap pilihan produk yang tertera di laman ini telah beserta diskaun yang hebat namun, sebagai ahli, anda diberikan LEBIH penjimatan bagi setiap produk dengan menggunakan kupon khas yang telah diberikan.

LANGKAH 2 ‘VERIFY’

Pastikan anda mempunyai akses ke emel yang telah didaftarkan kerana langkah kedua ini memerlukan anda untuk membuat pengesahan sebelum menerima 'Discount Coupon'.


 • Buat pengesahan untuk menjadi ahli kepada AliceWonders dan MyTrueSystem. Kedua-dua keahlian ini adalah dibawah komuniti yang sama iaitu GBC.

 • Keahlian AliceWonders adalah PERCUMA seumur hidup. Sekiranya anda memilih untuk menjadi rakan niaga, barulah terdapat beberapa syarat serta bayaran.

 • Pilihan menjadi rakan niaga adalah TIDAK WAJIB dan boleh diabaikan terus jika tidak berminat.

 • Kedua-dua laman web mengamalkan polisi-polisi yang sama dan sama sekali TIDAK akan membebankan pelanggan.

Klik disini dan pilih untuk manual ATAU Facebook Sign Up
MAKLUMAT RINGKAS KOMUNITI GBC & MYTRUESYSTEM

 • Mampu menjana untung seawal 90 hari (3 bulan pertama)
 • Peratusan untung sehingga lebih 35% dari hasil (maksima 64% setiap BC)
 • Modal dikembalikan pada bulan ke-3, mengikut harga pakej yang diambil

Syaratnya... FOLLOW THE PROGRAMMEIngat!!

ANDA TIDAK keluarkan modal pusingan selagi tiada jaminan untung dapat dihasilkan! 

Jadi, simpan dulu modal anda dan hanya keluarkan RM62 sahaja untuk menempah tempat anda. Sekarang ni, kumpulkan wang secukupnya... mengikut kadar termampu... jangan risau walau bermula kecil, untungnya adalah paling minima RM7,474 BULANAN!

LUAR BIASA!

Sebenarnya perniagaan ini mempunyai potensi yang tiada batasan, selepas 90 hari ini;

 • ANDA boleh terus nikmati keuntungan sedia ada setiap bulan atau
 • ANDA juga boleh menambah lagi keuntungan itu sesuka hati anda atau
 • ANDA kini boleh membantu lebih ramai orang-orang yang memerlukan, ramai lagi di luar sana yang masih mencari-cari dan menunggu.

Salam Hormat,
Lt (B) Tengku Zamir

SEBAIK SAHAJA ANDA KELUARKAN RM62, SEGERA TANAMKAN HARAPAN ITU MELALUI BERDOA SETIAP HARI. NOW YOU CAN BELIEVE AGAIN. ^-0

 Click Here for more Info