notebook

 

Muat-Turun Aplikasi Sekarang!

Mobile Apps MyTrueDonation adalah FREE APPS yang boleh dimuat-turun oleh sesiapa sahaja. Tanpa perlu mendaftar, pengguna dapat melihat keunikan aplikasi ini dan terus menggunakan fungsi yang disediakan. *terdapat dalam versi Android & Apple iOs sahaja
 

DOWNLOAD NOW

MyTrueDonation Apps

Aplikasi ini Menggabungkan Semua Fungsi MyTrueSystem di dalam satu platform sekaligus memudahkan komunikasi antara ahli dan orang ramai. Walaupun ia bertindak sebagai JALINAN PERHUBUNGAN di atas dasar saling memberi sumbangan kepada yang memerlukan, Aplikasi ini TIDAK bertujuan untuk membuat kutipan derma. 

Overall Rating by Developer Technology

APPS AUTO VIRAL

Ahli Komuniti akses Sistem Apps Auto Viral melalui MyTrueDonation dan diberikan PERINGATAN untuk Renew Token Percuma setiap 60 Hari.

ONLINE SHOPS

Ahli Komuniti pamerkan Kedai 'Online' masing-masing di ruangan Shopping sekaligus memberikan PROMOSI Percuma setiap masa.

FB FANPAGES

Ahli Komuniti pamerkan FB Fanpages masing-masing di ruangan Social Media sekaligus mendekatkan mereka dengan pengguna.

DONATION POINTS

Orang Ramai BUKAN ahli boleh membantu menyokong Usaha Kebajikan komuniti dengan melibatkan diri mengumpul D-Points.

Informasi Apps

Apps tidak memerlukan permit dari Jabatan Kebajikan. Namun demikian, kami mengambil inisiatif untuk menghubungi persatuan dan organisasi yang berdaftar dengan jabatan tersebut untuk mendapatkan keizinan memaparkan Maklumat Lengkap mereka termasuk Nombor Akaun Sumbangan masing-masing. Berikut adalah Info Lanjut mengenai Apps MyTrueDonation dan kelebihan kepada ahli komunti serta orang ramai;

  • Pihak kami TIDAK mengenakan sebarang caj kepada badan kebajikan terlibat kerana sudah ditaja oleh ahli komuniti.
  • Sebarang bentuk sumbangan samada berbentuk Wang atau Barang Keperluan diberikan TERUS tanpa orang tengah.
  • Komuniti menggunakan Apps sebagai KAEDAH memupuk Asas Memberi dalam kalangan komuniti serta orang ramai.
  • Kelebihan kepada penaja Apps adalah diberikan 'Ruang Iklan & Ruang Promosi FB' bagi Perniagaan masing-masing.
  • HANYA Ahli Komuniti yang berdaftar & menerima Komisyen sahaja dibolehkan MENUKAR RM700 Pertama Komisyen mereka kepada pilihan-pilihan sumbangan kepada badan kebajikan berdaftar. Komisyen Kedua dan seterusnya terpulang kepada pilihan para ahli.
  • Orang ramai yang TIDAK menjadi ahli pula layak MENERIMA Donation Point (D-Point) dari Apps ini dengan cara Muat-Turun PERCUMA dan mengikuti panduan yang disediakan. D-Point yang terkumpul boleh digunakan untuk MENEBUS tawaran-tawaran yang disediakan ATAU boleh juga didermakan kepada badan kebajikan berdaftar. (1 D-Point = 50% return = Rm0.50)
10 DP
D-Point
RM 5
Ringgit
100 %
Donation/Reward

Kos Pembangunan MyTrueDonation

Sokongan dan kerjasama dari komuniti amatlah diperlukan bagi memastikan aplikasi yang boleh memberikan manfaat kepada ramai orang yang memerlukan ini dapat terus dimajukan. Pihak pengurusan telah menggunakan belanjawan sendiri selama tempoh pembangunan sehinggalah awal operasi.

80% dari bajet...
RM 70 k Jumlah Sebenar

Soalan Lazim (F.A.Q)

Adakah perlu membuat sebarang Pendaftaran untuk menjadi Pengguna Percuma Aplikasi MyTrueDonation?

Apakah Tujuan utama Aplikasi ini dibangunkan?

Mengapakah Aplikasi ini tidak memerlukan permit kutipan derma dari Jabatan Kebajikan?

Saya BERMINAT untuk menjadi Ahli Komuniti, bagaimanakah cara dan bayarannya?

Saya juga berminat TAPI apabila terpaksa Menderma RM700 Komisyen Pertama, saya jadi keberatan. Kenapa perlu menderma?

Saya masih miliki banyak persoalan, siapa patut saya hubungi?

Klik - REGISTER & Muat-Turun PERCUMA Sekarang RAMAI YANG PERLUKAN ANDA!

Sokonglah usaha komuniti untuk memupuk Asas Memberi ini dengan Muat-Turun Aplikasi Percuma ini. Sememangnya keadaan ekonomi sekarang semakin gawat, ramai orang berlumba-lumba mengaut keuntungan untuk diri dan keluarga. Cuba anda bayangkan pula keadaan mereka yang Langsung TIDAK BERKEMAMPUAN. Bagaimana agaknya keadaan mereka?

“Aplikasi ini adalah ibarat satu tangungjawab sosial kepada pemilik bisnes. Asalnya saya berminat dengan panduan pemasaran yang diberikan percuma, akhirnya saya melihat komuniti berteraskan aplikasi ini adalah Hak Bersama.”