Cart 0

Secret of Miracles NEVER Told Before!

Molekul Transfer Factor merupakan teras bagi kepandaian Sistem Imunisasi. Sepertimana DNA, mereka memberikan kepada Sistem Imunisasi segala sel-sel  informasi bagi menjalankan TIGA tugas penting iaitu: }

  • Mengenal Pasti Masalah

Transfer Factor Membantu badan anda mengenali penceroboh asing. Transfer Factor menyimpan memori dari ancaman yang terdahulu, begitu juga segala informasi gentik mengenaik ancaman yang berpotensi. Walaupun badan anda belum pernah berhadapan dengan  ancaman  tersebut sebelumnya, Transfer Factor tetap memberikan isyarat agar diberi kan perhatian. Isyarat tersebut biasanya dalam bentuk sakit-sakit ringan seperti batuk, pening, alahan, muntah dan lain-lain.

  • Menyusun Tindak Balas

Transfer Factor turut menyediakan informasi yang diperlukan oleh badan anda untuk bertindak-balas terhadap ancaman-ancaman tertentu. Walaupun badan telah mempunyai maklumat umum bagi memberi perlindungan, transfer factor membekalkan butiran yang lebih lengkap. Ketika proses tindak-balas, badan mungkin mengalami tanda-tanda seperti demam, selsema dan lain-lain. Ia menunjukkan Sistem Imunisasi anda sedang bertungkus-lumus melawan ancaman.

  • Mempercepatkan Proses Tindakan

Bukan sahaja mengenal pasti masalah, mereka turut membantu mencetuskan mekanisma tindak-balas Sistem imunisasi dengan lebih cepat. Sekiranya tindak-balas yang pantas dapat dimulakan bermakna lebih sedikit masa bagi ancaman dalam badan dapat menular dan badan pula akan semakin cepat untuk pulih. Ia tidaklah bermaksud para pengguna Transfer factor akan kebal dari penyakit tetapi, sekiranya penyakit berlaku ia akan segera dapat diatasi dengan lebih cepat serta mengelakkan penularan yang lebih merbahaya.

APA KATA PARA DOKTOR PAKAR PULA?

1. Dr. Sherwood Lawrence pada 1949 di United States adalah orang pertama yang menemui Transfer Factor di dalam sel darah putih seorang pesakit TB ketika sedang menjalankan kajian. ( https://g.co/kgs/y7TvK7 )

2. Dr. Wilson dan Dr. Paddock membuat penemuan yang kedua, kali ini ia ditemui di dalam susu awal (kolostrum) lembu pada 1989yang kemudiannya dipatenkan dan paten tersebut dibeli oleh 4Life Research USA LLC. (https://www.researchgate.net/publication/265009506_The_Transfer_Factor_Report )

3. Kajian meluas telah turut dijalankan selama LEBIH 50 TAHUN oleh pelbagai saintis dan doktor seluruh dunia untuk memastikan keberkesanan Transfer Factor dalam pelbagai bidang perubatan. USD 40 juta telah dibelanjakan ke atas kajian yang menghasilkan lebih3,500 laporan klinikal yang boleh disaksikan di dalam pautan ini. ( http://m.pdr.net/Mobile/Pages/full-prescribing-information/4life-transfer-factor-tri-factor?druglabelid=159 )

Dalam erti kata lain, telah bergunung lambakan kajian sains telah wujud semenjak lebih SEPARUH ABAD walaupun sebelum penubuhan 4life Research USA LLC. Dan sekarang 4life menjadi peneraju utama industri dan sejak 1998 lagi menjadi yang pertama mencipta 'Bio-Tech Ultra Filtration Extraction Process Machine' yang digunakan untuk mengekstrak transfer factors dari kolustrum lembu dan kuning telur ayam. David Lisonbee, pengasas 4life Research bersama barisan doktor, saintis dan pengkaji kesihatan terkemuka dunia telah menghasilkan formula yang bakal menjadi lembaran baru dalam dunia perubatan iaitu Transfer Factor Tri-Factor Formula.Newer post