Lebih Kilometer & Performance Hebat dengan Hanya 2x Titik..

Jadi Lelaki Sejati! Usah pedulikan hal remeh. Meh Tengok Demo!

BACA CERITA NI!

> Click here for English <

Malam tu, Aku TERGAMAM.

Aku ingatkan produk ni Biasa-biasa...

Aku Tergamam! Terkejut! Terkesima!

Pertama, aku nak maklum yang aku ni normal je. Dah berkahwin beberapa tahun dan dianugerahkan 2 orang anak lelaki yang aktif. Selama ni, aku fikir dah lalui bermacam perkara... seolah-olah aku dah expert! Dah awesome! Dan aku tak perlukan apa pun (extra) untuk lebih prestasi. Tapi... malam tu, aku tak tahu nak gambarkan macam mana, suatu pengalaman yang baru!

Summary of interesting article 'Male Orgasm: Understand the Male Climax'. -Everydayhealth.com

Bukan sebab panas. Bukan sebab kebas (kena hati-hati sikit dengan amount, guna 2 titik je). So, saya terfikir - apa hal Barang ni rase syoook~ sangat??

Aku teringat brader yang jual tu explain, "Kena make sure sapu dekat bahagian bawah lebih sikit, dekat urat-urat.."

Masa tu baru aku realize, barang ni bukan sahaja menjadikan ia keras lebih lama BAHKAN memang menjadikan lebih PANJANG! Si dia tak pernah selama ni mintak aku stop, tapi malam tu memang terpaksa tarik handbrake woo!

OK! Tu je story aku, sikit dah la. Tapi aku memang lega sebab dah try. Kenapa? Kadang-kala kita balik kerja dengan ZERO tenaga.

Sebagai lelaki yang menyara keluarga, kita habiskan masa seharian dan berjam-jam mengerah tenaga hanya untuk memastikan kehidupan dapat diteruskan dengan baik. Ianya ok, tapi jika pekerjaan boleh menjejaskan kesihatan, perhubungan rumahtangga yang gembira - ia agak tidak berbaloi.

Jangan tunggu sehingga anda memerlukan barulah nak cari, sebab jika kaca dah pecah berderai, ia akan tetap kekal pecah tanpa dapat buat apa-apa kecuali menggantikan yang baru Atau boleh juga ambil langkah pencegahan lebih awal seperti BELI BENDA SEKARANG.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Diperbuat dari 8 Herba Semulajadi Turun-Temurun. Dicampur dengan Nisbah Saintifik yang tepat.

Virgin Oil, Belacak Oil, Olive Oil, Rosemary Oil, Jojoba Oil, Tribulus, Butea Superba dan the famous Gambir.


Kombinasi bahan-bahan dengan peratusan yang tepat adalah amat penting bagi mengelakkan daripada terlalu panas, terlalu kebas atau kesan sampingan lain. Mujurlah, dengan adanya perkembangan industri GMP yang semakin canggih - Revolusi Turun-Temurun dapat terhasil.

Antara fakta penting yang perlu anda ketahui.

Now, setakat mana tadi?

  • Jangan risau tentang 'bantuan' remeh

Anda tak tahu bilakah saat-saat memerlukan akan tiba. Tapi yang pasti, jika ianya tiada semasa diperlukan... itulah erti penyesalan.

  • Hargai perhubungan yang sihat dan gembira bersama pasangan

Happy wife is happy Life? Beres! Anda adalah juara dengan lancar dan mudah!=p

  • Turun-temurun + Saintifik = Barang Baik!

Khasiat turun-temurun bukanlah unutk dilupakan sebaliknya untuk dipelihara dan ditambah-baik.

Jika anda diberikan Satu Barang untuk Selesaikan situasi & jadikan anda lebih bersedia, nak ke nak sangat?!

LongRun Lotion by Doreko Malaysia

Aku tak sabar nak sebut ayat ni... ni barang baik tu. Ambil kalau anda nak atau abaikan jika rasa tidak perlu dan menyesal di kemudian hari apabila tiba saat anda perlukan, ia tiada dalam POKET anda!

Gurauan sahaja... Aku disini sebab nak membantu. Sebagaimana ia telah berkesan untuk aku dan rakan-rakan, aku benar-benar berharap lebih ramai Lelaki Sejati menerima manfaatnya nanti. Gambar ni antara beberapa Lelaki Sejati yang berpuas hati setakat ini.

Beli SATU LongRun pada harga RM60/pc - dapat SATU Hadiah Misteri PERCUMA (worth RM228/box)

Hadiah Percuma ini Amat Terhad dan bergantung pada stok. Namun begitu, First time buyer akan diberikan prioriti. Come on, kita kena lah kongsi barang baik, kan?

Berikan peluang untuk orang baru merasai kehebatannya dan perubahan yang bakal dibawa kepada kehidupan, perhubungan, kesihatan dan kegenbiraan. Seabagi balasan, setiap orang yang pernah membeli at least SEKALI dari AliceWonders.com akan diberikan... (damn, is it okay if I over deliver?)

Unlimited Vouchers untuk Repeat Order by Sharing Referral Code Unik

Dengan Referral Code...

Apa anda dapat?

SHARE CODE KEPADA RAKAN

Mereka akan order terus dari AliceWonders tapi, pastikan mereka guna kod anda untuk redeem FREE GIFT

RAKAN ANDA DAPAT FREE GIFT

Anda pula dapat minima voucher RM5 yang boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.

SETIAP KALI ORANG LAIN GUNAKAN CODE ANDA

AliceWonders akan hantarkan update tentang nilai voucher anda

Kongsikan Barang Baik, Perkara Baik akan Datang.

Istimewa untuk anda! Get Free Gift & Vouchers Code.

Serendah RM120 (promo rate RM60/pc) anda dapat:

  • 1 pc of LongRun (5ml)
  • FREE Hadiah Misteri (For 1st time buyer)
  • FREE Vouchers (For Repeat Orders)
  • FREE Referral Code (Dihantar bersama produk)
  • FREE Delivery any LRT/MRT station in Kuala Lumpur

JIKA ANDA BELI SEKARANG!

> or WhatsApp for Any Question <

P.S.: Kami juga ada TAWARAN MASA TERHAD untuk sertai tim jualan yang semakin berkembang ini. Jangan lepaskan peluang menambah pendapatan. Ini mungkin sesuatu yang anda nantikan selama ini.

Yes, I want to start now!

Lelaki Sejati yang berPuas Hati (Sorry, teks sahaja, ramai yang segan) =p

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Do Life Differently

“Hanya 5% dari orang ramai yang boleh hidup lebih lama, lebih sihat, mencapai prestasi yang tinggi untuk diri dan keluarga. Mereka Do Life Differently.”

Langkah 1st untuk perubahan adalah BERTINDAK.

BERTINDAK SEKARANG!

About the Author​

Greetings from the author humble table, it is my honor and privileges to have your attention reading my little experiences. I am a proud Mama's Son, Loving Husband =p & Most importantly, I am a Father for TWO little man!

- Tengku Zamir, AliceWonders Moderator